Aug 10

Dubbel på hunsen.

Hunsen Älvkarleby | 10 Augusti 2014

Lax 9,2 kg. från hunsen

Fiskade 1.5 timme på hunsen och fick 2st Laxar där.
Vikterna 9,52 kg och 7,6 kg.  Hade en kompis med mig som fick ta över mitt spö och drilla in den större laxen. Snyggt drillat Jörgen Högström.(Bild Nedan) Så nu har vi nog en ny laxfiskare efter älven nästa år. Han tyckte det va riktigt häftigt att drilla lax. Och det är ju inte alltid man får håva sin egen lax. :)

En husvagns granne tappade en på förmiddagen en Lax på hunsen. Och han gick dit igen på eftermiddagen och fick sin första Lax för i år. Stort Grattis Per Olof Nyqvist. Han tappade en till lite senare. Så jag vart ju tvungen att testa jag med. Och det gick ju bra ;)

Andra för dagen på hunsen i älvkarleby. vikt 6,7 kg.Jörgen fick drilla min lax.

Jul 22

Sebbe fick sin 2a Lax.

Inloppet Älvkarleby | 22 Juli 2014

Sebastian "Sebbe" Berggren med sin andra Lax för i år. 6,2 kg

Jätte grattis till Sebastian ”Sebbe” Berggren som tog sin andra lax efter 18 tappadelaxar.
Vikt 6,2 kg. Bra jobbat Sebbe :)
Peter Berggren. Lax från inloppet 5,2 kg.Fick mig en liten jag med. Vi fick båda vid inloppet klockan 23:00 och jag ca 23:15.
Vikt på min 5,2 kg.

Jul 13

Drillade 5st

Hällen Inloppet Älvkarleby | 13 Juli 2014

 Började med en fin Öring på runt 4kg som satt i gällocket, Nästa va en finare öring som högg så fint, Kändes som jag tappa den och så fastna den igen. Bara att släppa den med. Vi uppskatta vikten till närmare 7kg. Vid 22 tiden högg laxen på bilden.Vikt 6,6 kg.  Några kast efter fick jag en till som jag tappade. Några kast till och så satt en finare lax på ca 10 kg. Även denna satt gällocket. Ingen flyt idag men skoj att drilla 5st.